Multiker Takarmánygyártó és Kereskedelmi Kft.

 

MULTIKER. MINŐSÉG. MEGBÍZHATÓSÁG.

 

Termékek

Cégbemutató

Cégünk telephelye Bács-Kiskun megyében, Kecskeméttől 10 kilométerre (E75-ös út 96. km-nél) Városföldön található a Dózsa lakótelepen. 1993-ban alakultunk, a szövetkezeti átalakulást követően azzal a céllal, hogy takarmánykereskedelemmel és takarmánygyártással foglalkozzunk.

E feladat megoldására rendelkezünk egy korszerű, a mai igényeket kielégítő takarmánykeverő üzemmel és a gyártáshoz szükséges ismeretekkel bíró kiszolgáló személyzettel. Üzemünkben készítünk igény szerint dercés, granulált, morzsázott takarmányokat. A csomagolás és a termelőhöz történő szállítás a megrendelő kérésére történhet zsákosan, ömlesztve, billenős vagy fluid szállítóeszközzel. A takarmányok gyártása a HACCP szabályainak betartásával és MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint történik. Elsősorban baromfi és szarvasmarhatápokat készítünk, de természetesen a gyártmánylista bőséggel tartalmaz egyéb állatfajoknak megfelelő eledelt is. Gyártmányaink között megtalálhatóak a brojler, lúd, kacsa, pulyka, nyúl, bárány, szarvasmarha és sertés keveréktakarmányok. A keveréktakarmányon kívül bármilyen takarmány előállításához szükséges termékek, alapanyagok kiszolgálásával is a vásárlók rendelkezésére állunk.

A takarmánygyártás mellett brojlercsirke neveltetési integrációt is működtetünk. A környék mezőgazdasági termelőinek örömére, az aratási szezonban a felajánlott gabonaféléket azonnali fizetés mellett felvásároljuk, segítve ezzel a termelők értékesítési és raktározási gondjain. Megfelelő fedezet biztosíték mellett, takarmányvásárlóink termelési tevékenységét halasztott fizetési határidővel tudjuk segíteni. Cégünk fennállása óta folyamatosan igyekszik a vevői és szállítói oldallal szemben is korrekt megbízható kapcsolat kiépítésére, minden elvárható kötelezettség betartása mellett.

árpa
kukorica
tehén
libak
takarmány

Tevékenységi köreink

Takarmánygyártás

Gabona és takarmány alapanyag kereskedelem

Ingatlan bérbeadás

Írjon nekünk!

Kapcsolat